Vi ønsker at gøre alle tilfredse...

Buketter er enhver blomsterforhandlers varemærke som vi har i begge vores afdelinger Rødekro og Bredebro, så en godt udført buket med lang holdbarhed er en betingelse for succes.

Vi giver Blomster/buketter for at markere alle livets store øjeblikke, men også ved de knap så glædelige lejligheder signalerer blomster/buketter omtanke, bekymring og, ikke mindst, kærlighed. Vi sætter en ære i høj kvalitet, så vi gør meget ud af at vores buketter har et smukt sammenspil af farver og en kunstnerisk og kreativ opsætning.

Ikke alle mennesker har samme smag, så vi vil med glæde hjælpe dig med finde de rigtige blomster/buketter og den helt rigtige opsætning, så buketten bliver helt perfekt til dig, eller den heldige person du vil give den til. Vi har altid et godt og pænt udvalg af buketter - både færdigbundne, og der er også mulighed for selv at sammensætte din buket som du til en hver tid kan komme ind i en af vores butikker Rødekro eller Bredebro vi vil til en hver tid hjælpe dig for os handler det om at kunden er i centrum.

Derudover har vi et stort udvalg af gaveidéer, brugstkunst, inde- og udendørsplanter - kig ind, vores personale er altid parat til at vejlede.

 

 

Vi har specialiseret os indenfor:

  • Blomster i al almindelighed - både inden- og udendørs.
  • Buketter, gavekurve, værtindegave mm.
  • Blomsterdekorationer til fødselsdage, jubilæer og andre mærkedage
  • Buketter og bårebuketter til begravelser
  • Brugskunst, nipsting og specialiteter
SCROLL TO TOP